top of page

Waarin zijn we Helder?

Helder zijn in alle vormen dienstverlening. Geen valse verwachtingen scheppen. Dat is het doel. Daarom worden de diensten van Helder Accountancy & Advies onderstaand voorgesteld. 

Administratie

 

De basis van uw onderneming. Helder Accountancy & Advies neemt deze tijdrovende bezigheid u graag uit handen. Wij zorgen er voor dat u met úw onderneming bezig kunt zijn. 

Accountancy

 

Helder Accountancy& Advies helpt u bij uw accountancyvraagstukken. Denk hierbij o.a. aan:

 

- Samenstellen van jaarrekeningen en                      publicatiebalansen

- Beoordelen van jaarrekeningen

- Opgaven verzekerd belang met                             samenstellingsverklaringen

Fiscaliteit

 

Helder Accountancy & Advies is tevens uw partner voor al uw fiscale aangiften. Hierbij kunt u denken aan:

 

- Aangiften omzetbelasting en ICP

- Aangiften Inkomstenbelasting

- Aangiften vennootschapsbelasting

- Aangiften dividendbelasting

- Aangiften schenk- en erfbelasting

 

Verder verzorgt Helder Accountancy & Advies ook uw fiscale planning en is het uw ervaren contactpersoon voor de Belastingdienst.

Advies

 

Advies in de breedste zin des woords. Of het nu gaat om een bedrijfswaardering, een bedrijfsoverdracht, het inbrengen van uw eenmanszaak in een BV, het begeleiden van startende ondermers etc, u bent bij Helder Accountancy & Advies altijd aan het juiste adres.

 

 

Particulieren

 

Ook particulieren zijn bij Helder Accountancy & Advies aan het juiste adres.


Voor een all-in prijs wordt uw aangifte verzorgd én wordt alle correspondentie met de fiscus gevoerd. Fiscale partners krijgen een korting op het tarief! 

Heeft u naast uw arbeidsinkomen nog andere inkomsten (denk aan freelance werkzaamheden), neem dan contact op voor een passende prijsopgave. 

 

 

Samenwerking

 

Uw opdrachten worden door Helder Accountancy & Advies vakkundig uitgevoerd. Voor ruggenspraak kunnen wij terugvallen op een netwerk van topfiscalisten in de regio.

 

De belangenorganisatie NBA eist van accountants een vervangingsregeling. Voor deze vervanging is er een samenwerkingsverband met een collega-accountantskantoor. Hierdoor is continuïteit van de dienstverlening altijd gewaarborgd.

bottom of page