top of page

Wat is Helder?

Patrick Stassen

 

Mijn naam is Patrick Stassen. Ik ben sinds 2000 actief als adviseur. Mijn werkgebied is het gehele MKB, waarbij ik dagelijks klaarsta voor ondernemers én particulieren. Hoe ik dat doe? Heel simpel, door helder te zijn in de verwachting die de klant van mij mag hebben. 

Van 2013 tot en met 2024 ben ik als Accountant-Administratieconsulent (AA) ingeschreven geweest in het register van het NBA. De steeds strenger wet- en regelgeving, waar onze klantenportefeuille geen voordelen van ondervindt, hebben mij doen besluiten om mijn titel vrijwillig op te geven en mij uit te schrijven uit het accountantsregister.

Helder_Administratie & Advies_Logo_Positief_Digitaal.jpg
Helder Administratie & Advies

 

Helder.

Als een waterdruppel.

Dat is het motto van Helder Administratie & Advies.

 

Sinds 1 januari 2016 is Helder Accountancy & Advies gestart met een Helder idee. Sinds 1 juli  2024 zijn wij verder gegaan onder de naam Helder Administratie & Advies. Heldere, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening tegen zeer scherpe tarieven.  Dat is immers wat u als ondernemer of particulier van uw adviseur vraagt. U wilt vooral geen verrassingen als het over de facturatie gaat. En dat beloven wij u. 

 

Helder is ook de aanpak. Pragmatisch en doelbewust. Verwacht geen prachtige, pagina's lange adviezen waarin u door de bomen het bos niet meer ziet. Wat u dan wel mag verwachten? Heldere, duidelijke adviezen waar u écht iets aan heeft. Geschreven in normale mensentaal. 

 

Dus samengevat:

- Helder in aanpak

- Helder in advisering

- Helder in tariefstelling

bottom of page