top of page

Wat is Helder?

Patrick Stassen

 

Mijn naam is Patrick Stassen. Ik ben sinds 2000 actief in de accountancy. Mijn werkgebied is het gehele MKB, waarbij ik als Accountant-Administratieconsulent (AA) dagelijks klaarsta voor ondernemers én particulieren. Hoe ik dat doe? Heel simpel, door helder te zijn in de verwachting die de klant van mij mag hebben. 

Helder Accountancy & Advies

 

Helder.

Als een waterdruppel.

Dat is het motto van Helder Accountancy & Advies.

 

Sinds 1 januari 2016 is Helder Accountancy & Advies gestart met een Helder idee. Heldere, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening tegen zeer scherpe tarieven. Dat is immers wat u als ondernemer of particulier van uw accountant en adviseur vraagt. U wilt vooral geen verrassingen als het over de facturatie gaat. En dat beloven wij u. Sterker nog, wij werken voor de standaard dienstverlening uitsluitend met vaste maandbedragen. Alleen extra werkzaamheden worden tegen een vooraf met u afgesproken tarief gefactureerd. Wel zo Helder!

 

Helder is ook de aanpak. Pragmatisch en doelbewust. Verwacht geen prachtige, pagina's lange adviezen waarin u door de bomen het bos niet meer ziet. Wat u dan wel mag verwachten? Heldere, duidelijke adviezen waar u écht iets aan heeft. Geschreven in normale mensentaal. 

 

Dus samengevat:

- Helder in aanpak

- Helder in advisering

- Helder in tariefstelling

bottom of page